Wednesday, June 8, 2011

Smak

Smak

Citron "Bagel" lax, forellrom, gräslök
Klassisk. Västerbottenostchips. Mycket god.

Yuzo "Sashimi" pilgrimsmussla, tofu, soja
Rå pilgrimsmussla. Brrrrr. 

Tryffel "Black & White & Green" sparris, parmesan
Fantastiskt god. Ville ta upp tallriken och slicka av den när man var klar. :) Hollandaise, tryffel, parmesan och sparris.

Koriander "Salsa" anklever, mango, lime
Föredrar lever au naturelle. När den som nu kommer som mousse tycker jag den blir lite för lik vanlig leverpastej.

Pimiento "Croquetas" pata negra, tomatpickles
Friterad ost. Kombinationen av ost, skinka och tomaten var underbar. Synd att det var så lite tomat bara.

Spiskummin "Brochette" vaktel, yoghurt, tabouleh
Intressanta smaker, speciellt spiskummin och granatäpple. Vakteln var högst ordinär dock. Krispighet hade önskats.

Rosmarin "Creme brulee" äpple
Okej. För mycket rosmarin. Hade räckt att bruleen hade rosmarinsmak. Den friterade rosmarinen hade dom kunnat skippa. Passade otroligt bra till dessertvinet (Nederberg, Sydafrika)

1 comment:

  1. I am digging ANYTHING named SMAK!! Your page always makes me hungry! Shelly

    ReplyDelete